Monocle

Oogmeting

WAAROM JE OGEN LATEN METEN?

Begint jouw zicht van dichtbij of veraf te vertroebelen? Heb je last van hoofdpijn of vermoeide ogen? Hoog tijd voor een oogmeting. Monocle zorgt voor een uiterst accurate 3d-oogmeting met de dneyescanner van rodenstock, gebaseerd op artificiële intelligentie. Hiermee brengen onze optometristen je oogconditie piekfijn in kaart, en dat tot wel tien keer nauwkeuriger dan bij standaard oogcontroles. Deze oogmeting is de basis voor de keuze van jouw lenzen of brilglazen op maat.

OOGMETING MET PROFESSIONEEL APPARATUUR

Is je zicht toe aan een update? Wil je jouw ogen laten meten door professionele optometristen? Dankzij een 3D-oogscanner heb je lenzen en brilglazen op maat voor een:

  • contrastrijker zicht
  • kleurrijker zicht
  • natuurlijker zicht
  • beter schemer- en nachtzicht

 

MONOCLE BEZORGT JE EEN HELDERE BLIK MET EEN MINUTIEUZE OOGMETING. DRAAG JE LENZEN? VOOR EEN CORRECTE OOGMETING VRAGEN WE JOUW LENZEN EEN HALFUUR VOOR DE CONSULTATIE UIT TE DOEN.

ZEISS Online Oogtest

Gebruik de ZEISS Online Oog Test - Wanneer heeft u voor het laatst uw zicht laten testen? Veel mensen laten hun ogen niet genoeg controleren, hoewel dat toch essentieel is. 

Door de digitalisering en verouderingen worden onze ogen onderworpen aan een continu veranderproces. Dat gaat vaak ongemerkt. Het eerste teken dat ons zicht achteruit gaat, is niet altijd wazig zien. Ook hoofdpijn of vermoeide ogen kunnen op verstoord zicht duiden. Daarom is het cruciaal om je zicht regelmatig te laten controleren.

Met deze test, ontwikkeld door experts van ZEISS, kan je uw ogen op een gemakkelijke en snelle manier gratis testen. Na afloop van de test ontvangt u een aanbeveling die aangeeft of u één van onze gediplomeerde optometristen moet raadplegen. U kan alvast hier een afspraak inplannen. 

HEB JE PROBLEMEN MET HET NACHTZICHT?

ZIE JE OVERDAG NIET MEER SCHERP GENOEG? 

Openingstijden


Maandag
Gesloten

Dinsdag t/m zaterdag
10.00 uur - 18.00 uur