Monocle

Lenzen op maat

Lenzen op maat van jouw unieke blik

Kan je geen vormstabiele of zachte lenzen verdragen? Heb je snel last van oogirritatie of droge ogen? Heb je een specifieke oogsterkte die niet in het standaard lenzengamma zit? We've got you covered! optiek Monocle bezorgt je een gepersonaliseerde oplossing met contactlenzen op maat. Dankzij een gedetailleerde oogmeting van onze DNEyescanner hebben onze optometristen een volledig beeld van jouw oogconditie en kan het maatwerk starten.

EERSTE KEER LENZEN OP MAAT KOPEN?

Geen ervaring met contactlenzen? Geen zorgen, Monocle maakt je wegwijs in het reinigen, inzetten en uitnemen van lenzen, en zoekt samen met jou naar het geschikte lenstype voor je ogen. Voor een correcte lenssterkte kan je bij ons terecht voor een oogmeting. Met het precieze meetwerk van onze DNEyescanner ben je zeker van perfect afgestelde lenzen.

JOUW LENZEN OP MAAT KOPEN KAN BIJ OPTIEK MONOCLE IN LEUVEN. WIL JE EERST EEN OOGMETING LATEN UITVOEREN? ONZE OPTOMETRISTEN NEMEN GRAAG VOLDOENDE TIJD VOOR EEN OOGMETING EN PERSOONLIJK ADVIES. WIJ VRAGEN WEL OM ZONDER LENZEN NAAR DE OOGMETING TE KOMEN.

Recht op terugbetaling bij lenzen? 

Als consument kan je bij de aankoop van lenzen in aanmerking komen voor een tussenkomst door het RIZIV en ziekenfonds. Kijk na waar je recht op hebt op de website van jouw ziekenfonds:

Openingstijden


Maandag
Gesloten

Dinsdag t/m zaterdag
10.00 uur - 18.00 uur