Monocle

Multifocale brillen

Vind jouw multifocale bril bij optiek Monocle

Zie je zowel dichtbij als veraf niet scherp? Moet je voortdurend wisselen van bril of lenzen? Met een multifocale bril corrigeer je moeiteloos verschillende sterktes tegelijk. Eén totaaloplossing voor al jouw correcties die je gedurende hele dag kan aanhouden. Wel vragen multifocale brillen enige gewenningstijd. We bekijken graag samen waar je ogen nood aan hebben. Draag je liever geen bril? Dan zijn misschien multifocale lenzen iets voor u! 

Waarom een multifocale bril? 

Naarmate je ouder wordt, veranderen je ogen. Dit gebeurt bij iedereen op zijn eigen tempo. Presbyopie of ouderdomsverziendheid ontstaat meestal pas vanaf 40-jarige leeftijd waarbij het accomodatievermogen begint te verminderen. Dit betekent dat kleine letters en cijfers dichtbij moeilijk leesbaar zijn. Worden je armen te kort om je gsm te kunnen lezen? Of krijg je tranende en vermoeiende ogen bij het nabij zien? Kan je moeilijker lenzen bij schemer of in het donker? Dan is een multifocale bril of bril met accomdatieondersteuning iets voor u.

 

VERKEN ONZE COLLECTIE MULTIFOCALE BRILLEN

Geen ervaring met een multifocale bril? Geen zorgen, Monocle maakt je wegwijs in het gebruik. Voor correcte brilglazen kan je je ogen laten meten door onze professionele optometristen. Last van gewenningsproblemen? Bij langdurige klachten spring je gerust binnen voor een bijkomende oogcontrole. Wij nemen ruim de tijd om de geschikte oplossing te vinden voor jouw ogen. Het slijpen van de glazen en de herstellingen gebeuren ook in de eigen ateliers.

JOUW MULTIFOCALE BRIL KOPEN KAN BIJ optiek MONOCLE. KOM LANGS OM ONZE COLLECTIE TE BEKIJKEN OF VOOR ADVIES OVER DE AANGEPASTE GLAZEN. WIL JE EEN OOGMETING LATEN UITVOEREN?

 

RECHT OP TERUGBETALING?

ALS CONSUMENT KAN JE BIJ DE AANKOOP VAN EEN BRIL OP STERKTE IN AANMERKING KOMEN VOOR EEN TUSSENKOMST DOOR HET RIZIV EN ZIEKENFONDS.

KIJK NA WAAR JE RECHT OP HEBT OP DE WEBSITE VAN JOUW ZIEKENFONDS:

Openingstijden


Maandag
Gesloten

Dinsdag t/m zaterdag
10.00 uur - 18.00 uur