Monocle

Zachte lenzen

Een optimaal draagcomfort met zachte lenzen

Zoek je een aangenaam alternatief voor het dragen van een bril? Zachte contactlenzen geven je een glashelder zicht in combinatie met een optimaal draagcomfort. Monocle biedt een ruim assortiment unifocale en multifocale zachte lenzen. Door ons partnership met LensOnline, de grootste aanbieder van contactlenzen online, hebben wij gegarandeerd een grote voorraad van de beste merken contactlenzen. De lenzen worden geleverd in onze winkel of bij je thuis.

EERSTE KEER LENZEN KOPEN?

Geen ervaring met contactlenzen? Geen zorgen, Monocle maakt je wegwijs in het leren inzetten, uitnemen en reinigen van de lenzen, en zoekt samen met jou naar het geschikte lenstype voor je ogen. Voor een correcte lenssterkte kan je bij ons terecht voor een oogmeting. Met het precieze meetwerk van onze DNEyescanner ben je zeker van perfect afgestelde lenzen.

JOUW ZACHTE LENZEN KOPEN KAN BIJ OPTICIEN MONOCLE IN LEUVEN. WIJ BIEDEN KWALITATIEVE DAGLENZEN, MAANDLENZEN EN NACHTLENZEN AAN. WIL JE EERST EEN OOGMETING LATEN UITVOEREN? ONZE OPTOMETRISTEN NEMEN GRAAG VOLDOENDE TIJD VOOR EEN OOGMETING. WEL VRAGEN WE OM ZONDER LENZEN NAAR DE OOGMETING TE KOMEN.

Recht op terugbetaling bij lenzen? 

Als consument kan je bij de aankoop van lenzen in aanmerking komen voor een tussenkomst door het RIZIV en ziekenfonds. Kijk na waar je recht op hebt op de website van jouw ziekenfonds:

Openingstijden


Maandag
Gesloten

Dinsdag t/m zaterdag
10.00 uur - 18.00 uur