Monocle

Multifocale lenzen

Vind jouw multifocale lenzen bij opticien Monocle

Met multifocale lenzen corrigeer je moeiteloos verschillende sterktes tegelijk. Dichtbij én veraf scherp zien? Dat doe je voortaan zonder te wisselen van bril of lenzen. Wel vragen multifocale lenzen enige aanpassingstijd. Daarom is het mogelijk om verschillende types te testen. Monocle heeft een selectie gemaakt van de beste multifocale lenzen. We bekijken graag samen waar je ogen nood aan hebben.

EERSTE KEER MULTIFOCALE LENZEN KOPEN?

Geen ervaring met multifocale lenzen? Geen zorgen, Monocle maakt je wegwijs in het reinigen, inzetten en uitnemen van lenzen, en zoekt samen met jou naar het geschikte lenstype voor je ogen. Voor een correcte lenssterkte kan je bij ons terecht voor een oogmeting. Met het precieze meetwerk van onze DNEyescanner ben je zeker van perfect afgestelde lenzen.

JOUW MULTIFOCALE LENZEN KOPEN KAN BIJ OPTICIEN MONOCLE IN LEUVEN. WIL JE EERST EEN OOGMETING LATEN UITVOEREN? ONZE OPTOMETRISTEN NEMEN GRAAG VOLDOENDE TIJD VOOR EEN OOGMETING EN PERSOONLIJK ADVIES. WIJ VRAGEN WEL OM ZONDER LENZEN NAAR DE OOGMETING TE KOMEN.

Recht op terugbetaling bij lenzen? 

Als consument kan je bij de aankoop van lenzen in aanmerking komen voor een tussenkomst door het RIZIV en ziekenfonds. Kijk na waar je recht op hebt op de website van jouw ziekenfonds:

Openingstijden


Maandag
Gesloten

Dinsdag t/m zaterdag
10.00 uur - 18.00 uur