Monocle

Glazen

Glaskeuze

Als u eenmaal uw montuur hebt gekozen, leggen wij de diverse keuze van brilglazen uit. U kunt denken aan het gewicht en dikte van de verschillende brillenglazen en de zichtprestaties van de diverse glastypen. We begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze aangepast aan uw brilcorrectie en leefpatroon. 

Trendy kleuren, technologisch geavanceerde behandelingen en glazen van hoge kwaliteit staan tot uw beschikking. 

Wil je nog net dat tikkeltje meer in jouw nieuwe look? Wij adviseren je graag verder met ons groot assortiment licht getinte glazen. 

 

 

B.I.G VISION – ELK OOG IS ANDERS 

Met Biometric Intelligent Glasses ervaart u elk dynamisch aspect van het leven. Uw dag bestaat uit veel verschillende situaties en is uw complete zichtsysteem continu aan het werk om focusafstand, richting en kijkhoeken bij te stellen.

B.I.G. Vision van Rodenstock met DNEye technologie biedt u een dynamische en natuurlijke kijkervaring die perfect samenwerkt met de hersenen. Met B.I.G. Vision® kunt tot wel 40% scherper zien op nabije en middellange afstanden met helder contrast, hogere resolutie, levendigere kleuren en minder verblinding bij schemer. 

Bij deze baanbrekende technologie worden verschillende parameters van het oog berekend aan de hand van onze DNEye scanner. Na deze metingen transporteren wij de gegevens digitaal door naar Rodenstock, waar ze een uiterst gedetailleerde biometrische dataset opstellen. Vervolgens zetten ze deze gegevens over naar elk brillenglas zodanig deze kunnen worden toegepast op uw unieke parameters. 

 

 

SERVICE NA VERKOOP

6 MAANDEN GEWENNINGSGARANTIE

Wij garanderen u een soepele gewenning aan uw nieuwe bril. Kunt u in deze periode niet wennen aan uw nieuwe glazen, dan vervangen wij deze kosteloos.  

TWEE JAAR KWALITEITSGARANTIE

Wij garanderen u veel gebruiksgemak en lange levensduur van uw nieuw bril. Als uw bril binnen 24 maanden na aankoop een productiefout vertoont, krijgt u volledig kosteloos nieuwe glazen ter vervanging.

 

ALL- IN PLAN

Bij aankoop van op maat gemaakte glazen geniet u van het all- in plan. Dit houdt in:

- bij breuk/schade betaalt u 20% van de aankoopprijs op glazen

- bij verlies/ diefstal betaalt u 40% van de aankoopprijs op glazen

De looptijd is max. 3 jaar, met max. 2 vervangingen en/of herstellingen van uw glazen 

 

Openingstijden


Maandag
Gesloten

Dinsdag t/m zaterdag
10.00 uur - 18.00 uur