Monocle

Eye for detail

Unique eyewear by Monocle

Our story

Welkom bij Monocle, jouw eyewear boutique voor een unieke look in de Mechelsestraat in Leuven. Wij combineren unieke eyewear met professionele oogzorg. Dankzij de deskundigheid van onze ervaren optometristen ben je in goede handen. Van oogmetingen tot het vroegtijdig opsporen van oogziekten brengen wij je ogen volledig in kaart voor DE PERFECTE BRIL of lenzen. Kom langs in onze brillenboetiek en ontdek onze uitgebreide collectie designerbrillen. 
It’s all in the details!

Ontdek hier onze zomer magazine 

Optiek zit in onze genen sinds 1938.

OPTOMETRIE

Oogziekten screenen, bijziendheid afremmen of oogklachten verhelpen. Onze optometristen verlossen je van je kijkzorgen met een grondige en nauwkeurige oogmeting.

CONTACTLENZEN

Monocle biedt kinderen en volwassenen daglenzen, weeklenzen, maandlenzen of lenzen op maat. Liever geen lenzen overdag? Corrigeer je ogen met nachtlenzen.

Brillen

Graag een heldere kijk met een mooi brilmontuur? Van optische designerbrillen over trendy zonnebrillen tot computerbrillen en hippe kinderbrillen.

VERRUIM JE BLIK MET VISIONAIR DESIGN

Een bril van monocle is de finishing touch voor jouw eigentijdse of eigenwijze look. Onze designerbrillen zijn ontworpen door internationale visionairen en designers van la tot tokyo, elk met hun eigen inspirerende verhaal. We nemen de tijd om samen met jou te zoeken naar mooie monturen die jouw karakter en kledingstijl subtiel in de verf zetten.

Een blik achter de bril?

Volg ons op Instagram

Op zoek naar een nieuw montuur?  Oogzorgen waarmee we kunnen helpen?

Onze merken

No brands selected

Openingstijden


Maandag
Gesloten

Dinsdag t/m zaterdag
10.00 uur - 18.00 uur