Monocle

AUTOFOCALE BRILLEN

EEN BETER ZICHT ELKE DAG

De innovatieve MORROW bril verbreed jouw gezichtsveld en verminderen optische vervormingen in vergelijking met traditionele progressieve glazen. Dit betekent veiliger rijden met een uitstekend perifeer zicht, ontspannen tv-kijken vanaf de bank, helder zicht tijdens het golfen, veilig traplopen en wandelen in de buitenlucht. Kortom, navigeer met gemak en vertrouwen door de wereld met autofocale brilglazen. 

Is een autofocale bril iets voor jou? 

Ben je een presbyoop? Kan je niet wennen aan je multifocale bril? Stel je een multifocale bril al een lange tijd uit? Wil je meer omgevingsbewust zijn? 

Indien één van deze bovenstaande vragen jou een belletje doen rinkelen, aarzel dan niet om langs te gaan bij optiek Monocle in Leuven! 

 

TECHNOLOGIE

De technologie achter de MORROW bril zit hem zich in hun gepatenteerde lens-in-folie-techologie op basis van vloeibare kristallen - hetzelfde materiaal dat wordt aangetroffen in televisietoestellen. Met een druk op de knop activeert een kleine elektrische stroom het vloeibare kristal, waardoor de breking van het licht onmiddellijk verandert. Hierdoor kan je in slechts 0,6 seconden je focus verplaatsen. 

  • Hoogwaardige glazen op sterkte gemaakt op basis van MR8 materiaal. Anti-reflectie en harde coatings voor optimale helderheid en duurzaamheid.

  • Innovatieve  veranderbare lens op basis van vloeibare kristallen met 0,75D/24 mm optische versterking, voor een naadloze en natuurlijke kijkervaring.

  • 3D-geprint frame met aanpasbare pasvorm, voor maximaal comfort en een perfecte pasvorm voor elke gebruiker.

  • Waterdichtheid van IP68, zodat u ze met vertrouwen in elke omgeving kunt dragen zonder u zorgen te hoeven maken over waterschade.

JOUW AUTOFOCALE BRIL KOPEN KAN BIJ OPTIEK MONOCLE. KOM LANGS OM ONZE COLLECTIE VAN MORROW TE BEKIJKEN OF VOOR ADVIES OVER DE TECHNOLOGIE. WIL JE EEN OOGMETING LATEN UITVOEREN?

 

RECHT OP TERUGBETALING?

ALS CONSUMENT KAN JE BIJ DE AANKOOP VAN EEN BRIL OP STERKTE IN AANMERKING KOMEN VOOR EEN TUSSENKOMST DOOR HET RIZIV EN ZIEKENFONDS.

KIJK NA WAAR JE RECHT OP HEBT OP DE WEBSITE VAN JOUW ZIEKENFONDS:

Openingstijden


Maandag
Gesloten

Dinsdag t/m zaterdag
10.00 uur - 18.00 uur